Client

Gladstone Community Park & Peterborough City Council


Location

Peterborough, United Kingdom


Project


Gladstone Connect community centre approached OLA for the provision of a feasibility study followed by conceptual design work including public consultations. This led to the creation of a new urban play-scape on a former neglected green space that now links into an existing play scheme which lies in close proximity.


The multi-use park was designed to cater for a variety of ages and user groups to encourage healthy activities and social inclusion. Improved planting and street furniture was included to further enhance the space.


OLA worked on the project during the initial design stages before handing over the project to Peterborough City Council allowing them to move the project forward.

ola © 2021